AGENDA SUICIDE


Sossarna valreklam finns fortfarande kvar vid min busshållplats. De är för jävla dåliga på att byta ut reklamen i förorten. Vi räknar liksom inte på riktigt här ute och på så vis slipper vi att matas med blekta leenden varje morgon. Men hur som helst, varje dag ser jag fortfarande ”Alla ska med”sloganen och det gör mig glad, den ger mig lite hopp trots det att jag vet att loppet redan är kört. Ja loppet är så jävla över som det kan bli.

 

I metro idag kan vi läsa om hur vår nya ekonomi ska bli, jo tack nu mera ska ingen ha råd att vara med i facket. Plus tre hundra kronor i månaden för att vara med i lärarna fackförbund.

På radio hör jag om hur feriejobben ska halveras för alla landets gymnasieungdomar till nästa sommar. Välkommen till din nya ekonomi! Sommarjobb är till för dem som har kontakter, facket är en lyx och plusjobb var tydligen inget att ha, heltid mina vänner, heltid.

 


När jag var runt sådär sju år frågade jag min mamma varför hon hatade Carl Bildt, ”Han vill göra de rika rikare och de fattiga fattigare” fick jag till svar men det är först idag som jag börjar tro på det.


All we want are just pretty little homes
Our work makes pretty little homes

Like a cast shadow
Like a fathers dream
Have a cut out son
What's a worse disease
To get that pretty little home


DIXIE

DIXIE

MINA BOYHOMIEZ KAN DET HÄR MED DANS OCH MANLIG GEMANSKAP OCH SÅNT...