FOR REAL

FOR REAL

We are back on track, det är vår för fan

 

Jag letar fortfarande efter stans bästa falaflar även om det är en nog så vår uppgift.

Jag limmer sjukt många klossar och spara pengar inför mina sommarplaner. Jag visste inte ens att det fanns så här många mataffärer i Sverige där alla ska ha ”Nästa kund” klossar. Som jag och Sofia brukar uttrycka det, det är då en viktig och krävande uppgift vi har vilandes i våra händer.




GENRATION C

Är vi genration C?

Idag lyssnade jag på radio när diskussionen om olika generationer kom upp samt hur vida vi skulle befinna oss i en generation C. C som står för content, och för oss som läst mediekunskap klingar givetvis klockan om att content står för innehåll. Ett innehåll som vi i generation C själva skulle stå för och visst stämmer det ganska bra. Dagens teknik samt intresset för den och för hur man gör sin röst hörd leder oss in på en mängd nya sätt att uttrycka oss. 2005 var bloggens år och trenden fortsätter, möjligheten att förmedla text och bild till en ganska stor mängd läsare nästan helt gratis eller gratis. I generation C skapar vi vårt eget innehåll med allt vad det innebär. När vi själva styr över språk, innehåll och information. Blogginformationen blir unik i sitt slag när vem som helst helt ocensurerat kan skriva om precis vad som helst som kan riktas och mottagas av precis vem som helst. I genration C är vi kreativa men samtidigt enkla, vi skriver om hur jävlig dagen har varit om vår favorit tvserie eller vad fan som helst, men vi skriver och kanske är det som är huvudsaken. Utbudet blir enormt och på sätt kan det inte heller bli ensidigt då det alltid kommer att finnas mer att tillgå.

Så content åt folket!


EVERY TIME

EVERY TIME
Vi kan inte spela trummor, vi kan inte spela basDet fanns tider när lunch rasternas fylldes av låttexter som var våra egna och andras.Det fanns tider när vi var The wild wellingtons och skulle erövra världen i prickiga gummistövlar. Sedan blev det tyvärr på modet med just prickiga gummistövlar och vår idé kändes något passé.

Istället köpte vi gummistövlar och åkte till Hultsfred för att kyssa heter rockerboys vars hår var fyllt av tre dagar gammal hårspray och inrökt av Lucky strike.


SEDUCTRESS OF BUMS

SEDUCTRESS OF BUMS


Too young to know
Nightmares of you
Caught in your dynamo
Of sexual intensions
Hold me
Tell me you care
Don't really understand
Why people stare

Now young love has faded
Have all gone to sleep
I'll rewire my lovebox
For my soul to keep


Oh, tuseday

Jag diggar att jag faktiskt har ett par vänner som kan konsten att planera och vara praktiska. All cred till Mimmi som gav mig varm choklad och hembakta gifflar idag, samt lånade ut sina vantar till mig.

Dealen var att vi befann oss på landskamp i Gymkhana, tyvärr kom vi en timma för tidigt och fick sitta i cafét med allas vår nu mera ganska avdankade Karl Martindal från Fame factory, det må vara sådär två säsonger sen han deltog men själva kultstatuten kring Karl Martindal sitter kvar. Det mest komiska var dock att han satt och läsa en artikel med rubriken ”Så blir du rik på riktigt!” Idag nådde han nog dessvärre botten av sin artistiskakarriär då han sjöng playback för sådär trehundra hästtjejer som enbart väntade på att deras favoritponnys skulle galoppera in i manegen.

Jag har på senaste tiden gått in för att hitta Göteborgs godaste falafel, det har dock inte gått speciellt bra hitills. I topp ligger Café Hängmattans falafel, därefter Kungsportsplatsens ganska suspekta grills falafel och bottenskrapet var nog tyvärr cellos falafel. Men min jakt går vidare och än har jag inte låtit mina smaklökar vidröra falafel expressens falafel.


PLEASE, PLEASE, PLEASE


SUZY B säger:

alltså... varför känner vi enbart pk-killar i 20+-åldern som bor i skumma förorter under skumma förhållanden?

Liksom alla killar vi känner är typ "ja, här bor jag med mina 15 närmaste kompisar som alla har skumma nattjobb eller inga jobb alls eller läser skumma kurser om kultur på universitetet. Vi delar hårspray och delar av  vår lägenhet med draperier. Vi har två pinnstolar, snabbt bredband och ett paket varma koppen."


INSOMNIA

INSOMNIA
(Dvd boxar är det nya tidsfördrivet)

Jag tänkte att jag skulle producera och engagera och allt det där men det gick bara åt helvete.

Jag såg klart OC boxen och grinade i massor. Sedan analyserade jag mitt liv lite till efter Oc, det gick inget vidare, men jag kände klar sympati med Marissa då hon vill göra allt bra mellan sig och Ryan efter sin egen incident med Oliver, men Ryan är bara trångsynt och vägrar förstå sitt eget bästa.

 

Men istället för att fördjupa mig närmare i detta kom min mamma och informerade mig om följande: Nu är det ju bara några månader tills du fyller arton så att du kan sätta upp dig på boplats.se. Det finns faktiskt lite hopp, de har jättebilliga ettor i Biskåpsgården just nu. Sedan att det är 400 sökande på varje lägenhet i snitt är ju en annan detalj men…

Det känns tryggt att min familj, inte för att den är stor men ja att i alla fall vissa delar av den går in för lite support när man känner sig deppig efter alla artiklar i Aftonbladet om den nya underklassen och alla ungdomar som söker jobb efter jobb men aldrig får något.

 

Just nu:

Nymalet kaffe

Electric president

Boken Bananflugornas herre

OC

Små skor <3

Min vårkappa <3