ETT SVANEN BESÖK, EN KLIPPNING OCH ETT BESÖK PÅ JUL PÅ LISEBERG

image41
En ganska talade bild från gårdagens Svanenbesök.

image43
För att Svanens dansgolv gör dig lycklig.

Gårdagen bjöd på vår nya torsdags tradition det vill säga ännu ett besök på Svanen. I vanlig ordning intog vi vin hemma hos mig för att sedan bemästra oss upp för trapporna till jazzhuset. Väl där blev jag karatefull och dansade till r&b hits som jag vanligtvis hatar. Svanen bjöd i vanlig ordning på trevligt socialt umgänge och många ex lovers.



image44image45
Såhär ser jag ut numera.

Idag har jag varit och kapat av mig håret, Roger drog fram rakapparaten och mitt hår flög bokstavligen av, har aldrig haft så här kort hår i nacken det är så kort att det nästan står ut. Men jag blev väldigt nöjd med frissyren, har kommit fram till att det här med hellugg kanske inte är så dumt trots allt.



image39
Skönt att ens arbetsplats ser ut såhär.

image40
Marléne tyckte att renarna såg ledsna ut jag tyckte att de såg rätt nöjda ut.

Jag har även hunnit med att besöka mitt jobb på min lediga tid. Jag och Marléne vandrade runt på Jul på Liseberg i ett par timmar, vi åkte lisebersgtornet, Sagoslottet och sen fixade Rebecca så att vi fick åka jukebox gratis. Jag inhandlade även en adventsstjärna i affären där jag själv arbeter det kändes lite fel att vara kund och inte den som står bakom kassan men ja i morgon är jag tillbaka bakom kassan igen i vanlig ordning. Kvällen avslutades hemam hos mig där jag och Marléne intog litervis med te samt saltakex och ost samtidigt som vi skvallrade för fullt och uppdaterade varandra om våra liv.


Kommentarer
Postat av: ida.

haha jag älskar att vara nykter på jazzhuset.

2007-11-24 @ 18:07:33
Postat av: Emily

Ida: Var du nykter? vart tog du vägen? Har jag missat någon spännande händelse? Jag ligger sömnlös på nätterna och grubblar ge mig ett svar!

2007-11-24 @ 23:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback