LONDON DAG 2

 

Det var tänkt att dagen skulle ägnas åt klassiska turistattraktioner så som att åka turistbuss utan tak, vi gav dock upp den planen när biljetterna kostade nästan 300 kr. Dessutom är ju alla Londons bussar dubbeldäckare vilket ger bra utsikt även på kollektivtrafikkortet. Bristen på busstur gjorde att vi började vandra längs med Oxford street där vi kom att fasta på Primark. Primark är troligtvis Storbritanniens svar på GEKÅS fyllt med köpglada turister dock var deras utbud av klänningar och accessoarer inte helt fel vilket gjorde att besöket tog sin tid. Vår vandring längs med Oxford street blev lång och när vi hade planer på att bege oss hemåt hittade vi ett fyra vånings Top shop och ja sen var det kört igen. Väl tillbaka på hostellet tillagade vi kulinarisk måltid bestående av nudlar och kyckling curry från konservburk. För att varva ner från vår hektiska dag på Oxford Street besökte vi en mysig kvarterskrog, vinet flödade och lika så gjorde diskussionerna om allt från ödet till genus.

 

 

Susanne ringde på annoner som Svenska flickor hon fann inne i telefonkiosken.

 

Susanne testar sina nya skinbrallor.

 

Budget måltid.

Johanna kirrade myspys, vi hade inget bord på rummet men att äta på golvet går det också, speciellt om man har en kökshandduk som duk.

 

De två första nätterna var det galet varmt i vårt rum, här ser vi en demonstration på hur varmt det var, in med huvudet i frysen!

 

Pinglor!

 


Jag helt enkelt


Jag får lite Sex and the city vibbar av den här bilden, vem som skulle likna vilken karaktär tänekr jag inte ens skriva.









När man köper tunnelbanekort i London får man med en snygg plastficka att förvara kortet i. Så för alla Svenskar med hemlängtan är det bara att rota fram sitt kort för att bli påmind om fosterlandets färger.


Kommentarer
Postat av: HelenaLindberg

Ja den Tops shopen går inte av för hackor, grymaste butik jag varit i.. Mycket billigare än Top Shop i Sverige eller???

2009-02-26 @ 20:28:57
Postat av: Emily



Jo grym var den dock var det samma prislapp som i Sverige. Top Shop i Göteborg har ju nu även öppnat Beyond retro inne i butiken fullt med roliga second hand kläder, man tackar och tar emot.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback